Amanda Driumon Mokyklos Direktorė
Pranešimų skaičius : 416 Join date : 2010-08-29 Kraujas : Grynakraujė Sugebėjimas : Animagė, metamorfagė, gali tapti nematoma, gali skaityti kitų mintis Ypatingas bruožas : Žvaigždės formos randas ant peties
| Temos pavadinimas: Skundai Pir. 08 30, 2010 3:30 am | |
| | |
|
Safyra Cole Profesorė ir Amyros koledžo vadovė
Pranešimų skaičius : 71 Join date : 2010-08-30 Kraujas : Grynakraujė Sugebėjimas : Jausti aplinkinių emocijas
| Temos pavadinimas: Re: Skundai Tr. 11 24, 2010 11:04 pm | |
| Skundžiuosi :)
Ankščiau man patiko šitas mm pavadinkim "skinas" xDDD Bet dabar kai ir taip yra tamsu lauke ir jis tamsus norisi ko nors šviesesnio :) | |
|
Amanda Driumon Mokyklos Direktorė
Pranešimų skaičius : 416 Join date : 2010-08-29 Kraujas : Grynakraujė Sugebėjimas : Animagė, metamorfagė, gali tapti nematoma, gali skaityti kitų mintis Ypatingas bruožas : Žvaigždės formos randas ant peties
| Temos pavadinimas: Re: Skundai Kv. 11 25, 2010 1:54 pm | |
| Pagalvosiu, tik mazdaug kokia splava turetu buti? Raudona, gal ? ;D | |
|
Elva Driumon Savira Antrakursė
Pranešimų skaičius : 279 Join date : 2010-09-09 Kraujas : Fėja Sugebėjimas : *Šypsosi* Aš esu aš, taip.. ir niekas kitas. Vienintelė ir nepakartojama *Juokiasi* Na jai rimčiau, esu ta kuri nuolatos kupina emociju, nuolat besišypsanti, tačiau supygdita gali greaitai išeiti iš vežių. Pasiutusi, linksma, kompanijos siela, uždeganti. Fėja - Elva. Kilusi iš Ispanijos, gimusi 689 Vasario 14, Dar labai jauna, nepatyrusi ir smalsi. Turi gydomuju galiu, slapta padeda zmonems, gali uzkalbeti vandeni, gydyti ivairias ligas, skaityti mintis ir teleportuotis( persikelti). Ypatingas bruožas : Ilgos Elfo ausys. Nuolatinis niunevimas sau po nosim *Juokiasi*
| Temos pavadinimas: Re: Skundai Št. 01 15, 2011 11:59 pm | |
| Melyna kokia ;D raudona labai trigdo. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Skundai | |
| |
|